Truck til alle behov

Truckpartner Norge AS er en landsdekkende importør av truck fra kjente merker av god kvalitet. Vi har et godt utvalg av både nye og brukte trucker til salg, leie og leasing. Vi tar gjerne deres gamle truck i innbytte. Vårt brede sortiment består av både manuelle og elektriske jekketraller, sniler, pallestablere, elektriske trucker og trucker som går på diesel og gass. Merkene vi fører er Mitsubishi, EP og Carer. Det store utvalget vi tilbyr gjør det enkelt for deg å finne riktig truck til jobben du skal utføre. Alle maskiner vi tilbyr tilfredsstiller de strengeste krav til sikkerhet, komfort og ytelse.

Annet løfteutstyr beregnet for lagerhåndtering og materialhåndtering kan også kjøpes hos oss, se sortimentet i vår nettbutikk. Andre tjenester vi tilbyr er flåtestyring, brannslukkingssystemer for trucker og automatiserte trucker (AGV).

Hvorfor velge Truckpartner Norge AS?

Vi har kontinuerlig fokus på å gjøre hverdagen enklere for våre kunder, i tillegg til å levere sikre og gode løsninger.  Sakkyndig kontroll av maskiner utføres av oss, i tillegg til at vi har oversikt over dokumenter og innkalling til årlig kontroll og service. Våre service teknikere har svært god kompetanse og lang erfaring, og kan utføre service og reparasjoner ute hos kunder uansett hvor i landet de befinner seg. Vi kan også utføre service på truckmerker vi selv ikke fører og leverer også deler til alle kjente truckmerker.

Ønsker du å leie truck? Hos oss har du mulighet til å leie truck fra kjente merker, uten den økonomiske risikoen ved å eie selv. Alt vedlikehold av leietrucken tar vi oss av. Du kan velge å leie i korte perioder dersom behovet for truck plutselig oppstår, eller i lengre perioder hvis dette er ønskelig. Les mer om å leie truck her.

Har du behov for truck? Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen tilpasset dine ønsker og behov.