Man - Fre: 08:00 - 16:00
+47 63 87 11 00
RENGJØRINGSMASKINER
Nilfisk rengjøringsmaskiner

Nilfisk – med deg hele veien

Hver dag har mennesker over hele verden behov for rene arbeidsplasser, institusjoner, fabrikker, sykehus, skoler, flyplasser og private omgivelser der hjemme. I takt med at jordens befolkning vokser, og levestandarden blir bedre, vokser behovet for rengjøring og økt livskvalitet på verdensplan.

Nilfisk har over 110 års erfaring innenfor rengjøringsteknologi, og som de ledende i vår bransje skaper vi løpende innovasjon både i våre produkter og de serviceytelser vi tilbyr kundene. Løsningene fra Nilfisk sikrer at våre kunder rundt om i hele verden – både bedrifter og private – har rene lokaler og rene hjem. Vi tilbyr kundene verdens ledende rengjøringsteknologi, sa de får en mer sikker, ren og produktiv hvergdag.

Bærekraftig rengjøring

Hos Nilfisk tror vi at en av hoveddriverne for bærekraftig rengjøring er å gjøre med med mindre.Mindre energi, mindre vann og mindre rengjøringsmiddel. Dette vil redusere dine kontnader som vår kunde, og samtidig reduseres fotavtrykket i naturen. Å arbeide ansvarsbevisst er førsteprioritet for Nilfisk. Vi har undertegnet United National Global Compact and Carbon Disclosure Project, og det medfører at vi aktivt arbeider med å redusere vårt karbonutslipp, og hele tiden overvåker vårt ressursforbruk.

Gjør din bedrift smartere

I dag endrer teknologien industrien radikalt. Hvordan vi rengjør i fremtiden vil være forskjellig for hvordan vi rengjør i dag. Data vil gi oss muligheten til å forutsi behovet for rengjøring; autonome løsninger vil gi mer presise resultater og tilknyttede produkter vil gjøre det mulig for våre mer enn 700 trente serviceteknikere å levere enda bedre vedlikehold.

Hos Nilfisk strever vi etter å være i forkant av disse teknologiske utviklingene til fordel for din bedrift. Vi har ingeniører og produktutviklere over hele verden som jobber kontinuerlig med å utvikle nye rengjøringsteknologier og løsninger for å sikre at vi kan møte dine rengjøringsbehov. De sikrer at vi kan tilby den best mulige kvalitet på rengjøringen – også i fremtiden. Det er derfor vår visjon er å være ledende innen intelligent rengjøring, og gjøre din bedrift smartere.

Viper – konstruert for å brukes, laget for å vare

Viper er opptatt av å levere profesjonelt rengjøringsutstyr som oppfyller og overgår kundenes forventninger. Selve fundamentet er et driftssikkert, bruker- og vedlikeholdsvennlig produktsortiment. Vi vil ha det beste forholdet mellom pris og kvalitet i vårt målmarked. Vi vil støtte kundene gjennom våre forhandlere, som har fått grundig opplæring og som har inngående kjennskap til sine markeder, segmenter og våre produkter.

Rengjøringsbyråer

Dagens rengjøringsbyråer står overfor flere utfordringer: Økende konkurranse og prispress samt nye rengjøringsområder og prosesser. Derfor er det nødvendig å ha en pålitelig samarbeidspartner som vektlegger brukervennlig utstyr – dette er krav som vi kan oppfylle.

Utdanning og offentlig administrasjon

Det investeres betydelige pengesummer i utdanningsfasiliteter og driften av dem. For å beskytte investeringene og skape et positivt læringsmiljø krever disse fasilitetene kontinuerlig vedlikehold utført med profesjonell rengjøringsteknologi. Disse områdene krever meget effektive, driftssikre og kostnadseffektive produkter, noe som Viper absolutt kan tilby. Kontorer, auditorier, klasserom, kantiner, idrettshaller og utendørsområder krever konstant rengjøring.

Produksjon og lager

Som produsent forstår vi det store mangfoldet av rengjøringsoppgaver som må løses på dette området. Effektivitet, pålitelighet og sikkerhet er avgjørende for å kunne opprettholde et produktivt lagerhold, en effektiv logistikk samt et trygt og effektivt produksjonsanlegg. Produksjonsgulv, lagre, parkeringsplasser og kontorer er områder der Viper kan tilby produkter til rengjøringsoppgavene.

Hovedkatalog ViperKontakt oss for uforpliktende tilbud
Viper rengjøringsmaskiner
Viper rengjøringsmaskiner